SMS vid byggstörningar i projektet

Bygget på Växjö stationsområde har satt fart. Det innebär en del störningar som sprängningar, buller och sämre framkomlighet i trafiken. Nu kan du som vill ha en förvarning anmäla dig till projektets sms-tjänst.

Genom att lämna ditt mobilnummer tackar du ja till att prenumerera på vår SMS-tjänst. Du kommer då att fortlöpande få information om störningar som sprängningar, buller och sämre framkomlighet i trafiken.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig. Då raderas dina uppgifter hos oss. Dina personuppgifter kommer endast att sparas och användas hos kommunikationsavdelningen på Växjö kommun under den tid ombyggnad vid stationsområdet pågår. Vid avregistrering skickar du ett mejl till: info@vaxjo.se med rubrik "SMS-tjänst Växjö stationsområde". I mejlet skriver du vilket mobilnummer det gäller.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, begränsning eller radering av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vår dataskyddsombud på kommunen. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Registrera dig här:

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 april 2019
Trafik och stadsplanering