Nyhetsbrev

Här kan du läsa våra nyhetsbrev som skickas ut cirka 2 gånger/år. I det sammanfattar vi vad som hänt i projektet under året. 

Vill du veta vad som händer i projektet mer kontinuerligt kan du registrera dig till det digitala nyhetsbrevet. Det gör du genom att skriva in din epostadress längre ner på den här sidan. 

Läs det senaste nyhetsbrevet

Nyhetsbrev januari 2019

Arkiv

Nyhetsbrev mars 2014

Nyhetsbrev maj 2014

Nyhetsbrev september 2014

Nyhetsbrev november 2014

Nyhetsbrev februari 2015

Nyhetsbrev april 2015

Nyhetsbrev september 2015

Nyhetsbrev februari 2016

Nyhetsbrev oktober 2016

Nyhetsbrev februari 2017

Nyhetsbrev juli 2017.

Nyhetsbrev januari 2018

Registrera dig till vårt digitala nyhetsbrev

Genom att lämna din e-postadress tackar du ja till att prenumerera på vårt nyhetsbrev som handlar om projektet Växjö stationsområde. Du kommer fortlöpande att få nyheter och information, alltifrån första spadtag till händelser som direkt kan påverka trafiken vid exempelvis avstängningar och omledningar.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig. Då raderas dina uppgifter hos oss. Dina personuppgifter kommer endast att sparas och användas hos kommunikationsavdelningen på Växjö kommun under den tid ombyggnad vid stationsområdet pågår.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, begränsning eller radering av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på kommunen. Du har rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 april 2019
Trafik och stadsplanering